Privatrengøring 
Horsens, Århus og Odense

Hos All Cleaning er vi klar over, at privatrengøring er en tillidssag, og at det kræver et højt fagligt niveau.

HUSK: Du kan få fradrag på op til kr. 6000,- (pr. person over 18 år) for rengøring i dit hjem. Se mere på skat.dk

Vi holder hvad vi lover!

Privatrengøring udgør en stor del af All Cleaning’s forretning, og derfor mener vi, at vi har den fornødne ekspertise, der skal til for at udføre en perfekt rengøring i dit private hjem. Hos All Cleaning sætter vi kvalitet og god service højt, så du som kunde altid modtager et tilfredsstillende resultat – og dette til konkurrencedygtige priser!

All Cleaning sætter en stor ære i altid at udføre et kvalitetsjob for vores kunder, så de altid er sikre på et tilfredsstillende resultat. Privatrengøring er et område i stor vækst, da private har opdaget, hvordan hjælp til rengøringen kan give plads til mere kvalitetstid med venner og familie samt til fritidsinteresser.

Kun et opkald væk

Vil du høre hvad vi kan gøre for dig?

All Cleaning kan klare de fleste opgaver lige fra den lille privatrengøring til store håndværkerrengøringer af nybyggerier og mange andre opgaver.

Ingen opgave er for stor eller for lille, så hvis I vil have god service samt kvalitet så vælg All Cleaning til din næste rengøringsopgave.

Få en fast aftale på privatrengøring

Vi arbejder ikke på akkord. Derfor har vi altid tid til at sørge for, at arbejdet bliver udført præcist efter kundens ønsker. Vores rengøring tager altid udgangspunkt i den specifikke kundes ønsker og behov. På den måde kan vi garantere, at vores kunder altid modtager det ønskede resultat.

Alle vores medarbejdere har naturligvis fremvist en ren straffeattest ved ansættelsen hos os. Vores medarbejdere er professionelle og udfører deres arbejde med et smil på læben. Med privatrengøring fra All Cleaning kan du som kunde altid forvente et godt resultat. Vi prioriterer top service og kvalitet højt, og går altid til din opgave med professionelle øjne.

Hos All Cleaning arbejder vi ud fra, at vi udfører det der er behov for ved hvert besøg. Vi arbejder ikke bare efter rutiner. Vi mener nemlig ikke, at rengøring bare skal være en rutine, da hvert hjem har forskellige behov fra gang til gang. Vores medarbejdere er opmærksomme, og skal nok opfange hvad lige præcist dit hjem har brug for.

Indhent et uforpligtende tilbud på privatrengøring

Vi udfører rengøringsopgaver i hele Jylland og på Fyn. Tag kontakt på telefon 50 56 00 97 og få en uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så kan vi sammen finde ud af, hvad vi kan gøre for dig.